Известие

Collapse
No announcement yet.

*как да разберем ако километражът на *ГТВ е въртян назад?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• *как да разберем ако километражът на *ГТВ е въртян назад?

здравйете, нов съм в форума предсоти ми закопуване на алфа гтв искам да попитам има ли начин да разбера ако километража и е въртян назад? Спешно е благодаря Ви!

Първоначално публикувано от insensmusic Покажи съобщение
    здравйете, нов съм в форума предсоти ми закопуване на алфа гтв искам да попитам има ли начин да разбера ако километража и е въртян назад? Спешно е благодаря Ви!
    Закарай я на диагностика и е много вероятно да научиш реалните километри.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Покажи я може да е позната на аудиторията

Comment

Мда, аз съм с 2.10.4 и ми хвръкна шапката като видях какво показа FiatECUScan. Алфите ще вземат да се окажат бати коравите коли

Сега моя въпрос е как може да си дам километража напред с наличната апаратура (VAG-COM) и с още няколко самоделски флаш-програматорчета.
        Last edited by b_angelov; d.m.y г., 18:49.
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

http://www.cars.bg/u156903 това е колата нов внос е мисля че малко ще знаят за нея, но все пак..

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
            Мда, аз съм с 2.10.4 и ми хвръкна шапката като видях какво показа FiatECUScan. Алфите ще вземат да се окажат бати коравите коли

Сега моя въпрос е как може да си дам километража напред с наличната апаратура (VAG-COM) и с още няколко самоделски флаш-програматорчета.
            с така изброената апаратура не става,корекцията на километража на GTV ta-ta,дали напред или на зад, става с
            програмиране на процесора.
            Alfa GTV 1.8 TS
            Alfa 33 1,4 feeling 94г.
            Alfa 6 2,5 TD - в спомените само

Comment

http://www.cars.bg/u156903 това е колата нов внос е мисля че малко ще знаят за нея, но все пак..
              Ми според мен тая колица е имала странни интервенций ( най вероятно удaр) Решетката е от първа фаза бронята предната е от Турбо или 3.0 версията + е засирана по черните елементи....уж 2000-ната година пък 150 а не 155кс....освен джантите друго не ме привлича...
              Дори кожен салон няма описан Моето лично мнение тази за тази цена твърдо не !
              Last edited by thecleaner; d.m.y г., 22:43.

Comment

Колеги, темата е как да разберем за километража, а не е бит пазар. Моля придържайте се към нея.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Фиат еко скан ги вади едни глупости , според него за около гоина съм минал над 150 к
                  Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                    Фиат еко скан ги вади едни глупости , според него за около гоина съм минал над 150 к
                    При мен май си отчита вярно. Направих му един 50-60 километров тест и резултата беше 1:1 с таблото. До колкото разбирам при някои Мотроници пердаши дистанцията х5. Твоя да не е от тях?

Comment

При мен май си отчита вярно. Направих му един 50-60 километров тест и резултата беше 1:1 с таблото. До колкото разбирам при някои Мотроници пердаши дистанцията х5. Твоя да не е от тях?
                      Точно по 5 някъде излизаше...
                      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Даже гледам си писал и в темата за ФЕС.
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showt...%E6#post767685
                        Незнам каква им е логиката на някои мотроници.

Comment

Working...
                        X